Колеги, цъфнала ми е мембраната на единия високоговорител пред задното стъкло и ми ходи по нервите, та ако някой се сеща и каже как точно се разглобяват нещата дотам,ще съм му много благодарен. Да не откривам топлата вода. Може и да не е много сложно,ама... Ще ми свърши работа и линк към подобна тема,каквато аз не можах да открия.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Някой да е свалял задните говорители
Collapse
X
-
Преди 2 часа ги смених и двата най добре е като свалиш задната кора защото от долу можеш да отвиеш само 3 но не и четвъртото болче колоните са с по 4 болтчета сваляш задната седалка после облегалката и тогава вадиш кората много е лесно .Успех155 2.0 16v МY95 Sport
-
Ако нямаш някакви подобрения по системата, се сваля кечето на тавана на багажника и се виждат. Хванати са отдолу.0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
-
Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщениеАко нямаш някакви подобрения по системата, се сваля кечето на тавана на багажника и се виждат. Хванати са отдолу.155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Ако влезеш в багажника по гръб се отвива и четвъртото болтче - от личен опит го казвам
Иначе със сваляне на кората наистина е най-лесно.
Comment
-
Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщениеДа но от там можеш да отвиеш само 3 болта не и четвъртия който ги държиAlfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщениеСъвсем спокойно си се отвива. Иска се само чист багажник да ти е удобно като си лежиш в него и гъвкава отрерка
Аз съм 105 кила колега и видях зор при влизането иначе може и да е както казваш ти но аз не успях155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщениеа някой да знае как се свалят мрежичките на задната кора155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от J0rdan89 Покажи съобщениеА аз от къде мога да си взема подходящи колони за отзад ,защото нямам?
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщениеПо начина описан по гореEX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Comment
-
Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщениеи кво трябва да сваля кората за да махна и мрежичките,които са отгоре такали.... баси Италянщината155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
Comment